MYSTcommunity: What is wrong with MOUL??? - MYSTcommunity

Jump to content

Page 1 of 1

What is wrong with MOUL???

#1 User is offline   Johnraka 

  • Rivenworld Creator
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 927
  • Joined: 29-August 06
  • Gender:Male
  • Location:Kalazire & London, England

Posted 07 October 2012 - 03:52 AM

Why can't I register on Moul? anybody know?
Cannot find contact details on there, I now have about 4 email address/username combos and each one is met by the same message when I press submit:
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

This then prevents me from logging in - I am now running out of email addresses to use, anybody know why this is failing repeatedly?
It is getting really annoying now...
0

#2 User is offline   Capella 

  • Team Marbelous
  • Group: Admin
  • Posts: 3,360
  • Joined: 16-August 03
  • Gender:Not Telling
  • Location:Rochester, NY

Posted 07 October 2012 - 07:37 AM

I assume you're referring to the MOUL forums and not the game itself? The debug errors are popping up at other times, like when you send PMs - but that message can pop up even when a PM goes through. Have you tried logging into an account you've tried to make (to see if the reg went through even though it spit out an error)?
0

#3 User is offline   Johnraka 

  • Rivenworld Creator
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 927
  • Joined: 29-August 06
  • Gender:Male
  • Location:Kalazire & London, England

Posted 07 October 2012 - 12:44 PM

View PostCapella, on 07 October 2012 - 07:37 AM, said:

I assume you're referring to the MOUL forums and not the game itself? The debug errors are popping up at other times, like when you send PMs - but that message can pop up even when a PM goes through. Have you tried logging into an account you've tried to make (to see if the reg went through even though it spit out an error)?



Yes Capella, MOUL Forums, it just tells me I am using an inactive or unknown username/password - bizarre...
0

#4 User is offline   luna 

  • meh
  • Group: Team Member
  • Posts: 645
  • Joined: 30-March 09
  • Gender:Female
  • Location:Whenever?
  • KI number:141809

Posted 09 October 2012 - 07:43 AM

It's a forum bug caused by the fact that they're using an old version of the software. It means that it fails to sent an email not because the address is wrong or something, but because it fails. You may have more luck trying to email someone at Cyan directly, or use the support email.
0

#5 User is offline   Johnraka 

  • Rivenworld Creator
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 927
  • Joined: 29-August 06
  • Gender:Male
  • Location:Kalazire & London, England

Posted 12 October 2012 - 09:53 AM

View Postluna, on 09 October 2012 - 07:43 AM, said:

It's a forum bug caused by the fact that they're using an old version of the software. It means that it fails to sent an email not because the address is wrong or something, but because it fails. You may have more luck trying to email someone at Cyan directly, or use the support email.


Thanks Luna, I'll give it a go...
0

#6 User is offline   A'Reandal 

  • oglahnth (ancient one)
  • Group: Moderator
  • Posts: 5,220
  • Joined: 01-June 01
  • Gender:Male
  • Location:Chicago USA

Posted 20 October 2012 - 10:40 AM

View Postluna, on 09 October 2012 - 07:43 AM, said:

You may have more luck trying to email someone at Cyan directly, or use the support email.

I haven't been able to log in for months (over a year (or years?)). I get a message that my account is "inactive". So I've been a slacker and not logged in for a loooog time. um
The FAQ states,

Quote

Why can't I log in?
Have you registered? Seriously, you must register in order to log in. Have you been banned from the board? (A message will be displayed if you have.) If so, you should contact the webmaster or board administrator to find out why. If you have registered and are not banned and you still cannot log in then check and double-check your username and password. Usually this is the problem; if not, contact the board administrator -- they may have incorrect configuration settings for the board.

...but I don't see any links to contact the board administrator, support e-mail, or any way to contact anyone. I'd hate to bug RAWA or someone else at Cyan over this matter. Do you have a specific e-mail address I could use?
0

#7 User is offline   rivenwanderer 

  • Team Marbelous
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 652
  • Joined: 07-January 01
  • Gender:Female
  • Location:Cambridge, MA
  • KI number:00111929

Posted 21 October 2012 - 09:43 PM

I emailed webmaster@cyanworlds.com when I had an inactive'd account.
0

#8 User is offline   A'Reandal 

  • oglahnth (ancient one)
  • Group: Moderator
  • Posts: 5,220
  • Joined: 01-June 01
  • Gender:Male
  • Location:Chicago USA

Posted 03 November 2012 - 10:46 AM

View Postrivenwanderer, on 21 October 2012 - 09:43 PM, said:

I emailed webmaster@cyanworlds.com when I had an inactive'd account.

Thanks. I'll try that.
hmmm. The member list shows I joined October 2011. :blink: That doesn't seem right. I thought it was a few years ago. um. Oh, well.
0

#9 User is offline   A'Reandal 

  • oglahnth (ancient one)
  • Group: Moderator
  • Posts: 5,220
  • Joined: 01-June 01
  • Gender:Male
  • Location:Chicago USA

Posted 08 November 2012 - 09:35 PM

Thanks again, rivenwanderer. That worked. MarkD sent me an e-mail telling me he reactivated my account. :)
0

#10 User is offline   Capella 

  • Team Marbelous
  • Group: Admin
  • Posts: 3,360
  • Joined: 16-August 03
  • Gender:Not Telling
  • Location:Rochester, NY

Posted 09 November 2012 - 10:05 AM

I give y'all a few days of posting there before you run back here screaming.
1

#11 User is offline   A'Reandal 

  • oglahnth (ancient one)
  • Group: Moderator
  • Posts: 5,220
  • Joined: 01-June 01
  • Gender:Male
  • Location:Chicago USA

Posted 18 November 2012 - 12:19 AM

:freaked:
There.

Wait. I still haven't posted there. I barely have time to come here. Well, at least I can watch and see how long it takes my account to go back to "inactive". ;)
0

Share this topic:


Page 1 of 1


Fast Reply

  

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users