MYSTcommunity: Personal photos and quick bar broken. - MYSTcommunity

Jump to content

Page 1 of 1

Personal photos and quick bar broken.

#1 User is offline   GermanShepherd 

  • shokhootahn (instructor)
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 777
  • Joined: 16-March 02
  • Gender:Male

Posted 09 December 2012 - 09:53 PM

I was told to post this here, so I guess here it is. :p

Personal photos seem to be broken. Existing photos are broken links and it says to contact an administrator when I try to re-upload one. Also, the quick bar on the main page is blank, but there's the X-button to shrink it, so the whole thing is still there, just not displaying content.

Here's what it looks like: http://imgur.com/rmLUc
0

#2 User is offline   Talashar 

  • oglahneth (ancient one)
  • Group: Team Member
  • Posts: 3,080
  • Joined: 19-July 01
  • Gender:Male
  • Location:New York
  • KI number:00183867

Posted 10 December 2012 - 06:14 AM

A lot of avatars are missing too. Is this related to Mystlore and the DLF being down?
0

#3 User is offline   Capella 

  • Team Marbelous
  • Group: Admin
  • Posts: 3,360
  • Joined: 16-August 03
  • Gender:Not Telling
  • Location:Rochester, NY

Posted 10 December 2012 - 09:20 AM

There have been some server issues. Chucker is aware of the problem.
0

#4 User is offline   Arianna 

  • padded cell crayon artist
  • Group: Moderator
  • Posts: 4,417
  • Joined: 04-June 01
  • Gender:Not Telling
  • Location:3rd cell on the left
  • KI number:What KI?

Posted 14 December 2012 - 12:11 AM

View PostCapella, on 10 December 2012 - 09:20 AM, said:

There have been some server issues. Chucker is aware of the problem.

Hey Capella, do you know if the broken images are coming back? Just asking because for the life of me, I can't find where I stashed the one I was using.
0

#5 User is offline   aander91 

  • Forum game like its 2008
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 2,669
  • Joined: 20-January 07
  • Gender:Male
  • Location:Realm of Eternal Ice
  • KI number:00087015

Posted 14 December 2012 - 12:34 AM

Just for reference:

Quote

The upload failed - there was a problem moving the avatar to the uploads directory. Please verify permissions are set correctly on the uploads folder.


When uploading an avatar.
0

#6 User is offline   Capella 

  • Team Marbelous
  • Group: Admin
  • Posts: 3,360
  • Joined: 16-August 03
  • Gender:Not Telling
  • Location:Rochester, NY

Posted 14 December 2012 - 08:47 AM

View PostArianna, on 14 December 2012 - 12:11 AM, said:

View PostCapella, on 10 December 2012 - 09:20 AM, said:

There have been some server issues. Chucker is aware of the problem.

Hey Capella, do you know if the broken images are coming back? Just asking because for the life of me, I can't find where I stashed the one I was using.


This is not something I know anything about, so I can't answer your question - sorry!

I have no idea what the problem is that's causing these issues, I'm just keeping the list and passing it on to people who might be able to do things. Think of me as just the glorified messenger.
0

#7 User is offline   GermanShepherd 

  • shokhootahn (instructor)
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 777
  • Joined: 16-March 02
  • Gender:Male

Posted 14 December 2012 - 11:32 AM

Posts can't be deleted? I'll blank it, instead. Whee.
0

#8 User is offline   Arianna 

  • padded cell crayon artist
  • Group: Moderator
  • Posts: 4,417
  • Joined: 04-June 01
  • Gender:Not Telling
  • Location:3rd cell on the left
  • KI number:What KI?

Posted 15 December 2012 - 12:48 AM

View PostCapella, on 14 December 2012 - 08:47 AM, said:

This is not something I know anything about, so I can't answer your question - sorry!

I have no idea what the problem is that's causing these issues, I'm just keeping the list and passing it on to people who might be able to do things. Think of me as just the glorified messenger.


No worries Capella. I appreciate the reply! Hopefully Chucker or some other elf will be able to bring them back.
0

#9 User is offline   A'Reandal 

  • oglahnth (ancient one)
  • Group: Moderator
  • Posts: 5,219
  • Joined: 01-June 01
  • Gender:Male
  • Location:Chicago USA

Posted 15 December 2012 - 02:47 AM

It looks like a problem with displaying jpg files. png and gif pics are showing in the the posts I'm reading.

I don't know what that means from a technical standpoint, but I'm sure Chucker will figure it out.

Quote

Think of me as just the glorified messenger.

All hail and glory to the messenger. We promise not to "kill the messenger". ;)
Thanks, Capella. :)
0

#10 User is offline   Johnraka 

  • Rivenworld Creator
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 926
  • Joined: 29-August 06
  • Gender:Male
  • Location:Kalazire & London, England

Posted 18 December 2012 - 03:49 AM

View PostA, on 15 December 2012 - 02:47 AM, said:

It looks like a problem with displaying jpg files. png and gif pics are showing in the the posts I'm reading.

I don't know what that means from a technical standpoint, but I'm sure Chucker will figure it out.

Quote

Think of me as just the glorified messenger.

All hail and glory to the messenger. We promise not to "kill the messenger". ;)
Thanks, Capella. :)


Just tried changing mine as the original is not showing - both JPG and PNG failed with the following message:

The upload failed - there was a problem moving the avatar to the uploads directory. Please verify permissions are set correctly on the uploads folder

Nothing I can do with that....
0

#11 User is offline   GermanShepherd 

  • shokhootahn (instructor)
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 777
  • Joined: 16-March 02
  • Gender:Male

Posted 17 June 2013 - 09:08 PM

Still broken, eh?
0

#12 User is offline   Johnraka 

  • Rivenworld Creator
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 926
  • Joined: 29-August 06
  • Gender:Male
  • Location:Kalazire & London, England

Posted 21 August 2013 - 04:05 AM

Photos still broken - tried uploading a new image as my current one wasn't displaying in my posts - failed, contact an administrator.
tried loading it as an avatar but came back with a message about permissions not being set.
Do we have a solution to this yet?

Seem to be having similar issues in URU as well - are they on the same server?

Update: Have managed to upload an image via avatar and gravatar email address - only way I could get it to work.
0

#13 User is offline   luna 

  • meh
  • Group: Team Member
  • Posts: 645
  • Joined: 30-March 09
  • Gender:Female
  • Location:Whenever?
  • KI number:141809

Posted 21 August 2013 - 11:54 AM

View PostJohnraka, on 21 August 2013 - 04:05 AM, said:

Seem to be having similar issues in URU as well - are they on the same server?


Mystcommunity isn't affliated with Cyan Worlds and is thus not running on the same server as Uru. Even then the cause of the issue wouldn't be the same as the avatar pictures of Uru are local on your own harddrive, assuming you mean those.
0

#14 User is offline   Johnraka 

  • Rivenworld Creator
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 926
  • Joined: 29-August 06
  • Gender:Male
  • Location:Kalazire & London, England

Posted 21 August 2013 - 02:41 PM

View Postluna, on 21 August 2013 - 11:54 AM, said:

View PostJohnraka, on 21 August 2013 - 04:05 AM, said:

Seem to be having similar issues in URU as well - are they on the same server?


Mystcommunity isn't affliated with Cyan Worlds and is thus not running on the same server as Uru. Even then the cause of the issue wouldn't be the same as the avatar pictures of Uru are local on your own harddrive, assuming you mean those.


Yes I do Luna, thanks, wonder why I am not seeing the image at the start of URU then?
Peculiar, oh well, sort that one another day, need to get this issue sorted first so I can have my picture back.
0

#15 User is offline   aander91 

  • Forum game like its 2008
  • Group: Veteran Member
  • Posts: 2,669
  • Joined: 20-January 07
  • Gender:Male
  • Location:Realm of Eternal Ice
  • KI number:00087015

Posted 04 September 2013 - 01:09 AM

Still can't upload avatars.

Quote

The upload failed - there was a problem moving the avatar to the uploads directory. Please verify permissions are set correctly on the uploads folder.


Gravatar works though. I guess that'll do for now.
0

Share this topic:


Page 1 of 1


Fast Reply

  

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users